Etusivu

COVID – Info: Sensei’s Husky järjestää rekikoira aktiviteettejä pienryhmille talvi- ja kesäaikaan. Normaalisti talvikausi täyttyy koti- ja ulkomaalaisista kävijöistä, eikä rekikoirilta juuri töitä puutu. Pandemian seurauksena turismin laskiessa lähes nollaan tilanne on päinvastainen, rekikoirille ei juuri töitä ole. Siitä huolimatta teemme kaikkemme pitääksemme nelijalkaiset ystävämme iloisina ja hyvinvoivina ja ulkopuolisten tuki näinä vaikeina aikoina on ollut korvaamatonta.
Jos haluat lähteä mukaan tukijoukkoihin, lue lisää täältä kuinka voit auttaa.

Hei ja tervetuloa kotisivuillemme! Täältä löydät tarinaa, kuvia ja videoita meidän elämästämme rakkaiden rekikoiriemme kanssa. Mikäli harkitset seikkailua koiramaisissa merkeissä, voit aina lähettää meille viestiä ja osallistua rekiretkillemme tai vaikkapa lähteä kävelylle kanssamme Pyhä-Luoston kansallispuistoon, tietysti seuranamme joukko heiluvia häntiä.

Huskyfarmimme sijaitsee Pyhätunturilla, noin sata kilometriä napapiiriltä pohjoiseen. Tarjoamme vierailijoille sekä talvi-että kesäaktiviteettejä ystävällisten ja hyvin hoidettujen rekikoiriemme kanssa.

Huom! Kaikki kuvat (poikkeukset merkitty kuviin) ovat otettu meidän farmilta, meidän koiristamme. Jos haluat tiedustella lupaa kuvien käyttöön tai muuten tulee mieleen kysymyksiä, ota yhteyttä meihin suoraan.